0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Scottish cream

Črni čaji
Koda izdelka: 18353

Črni čaji
Scottish cream
Koda izdelka: 18353
Aromatizirani črni čaj Scottish cream je eleganten, brezčasen, prefinjen in uglajen kot najboljši škotski viskiji. Sladka čokolada s karamelo, pa bo ustvarila nekoliko slajši okus čaja ob vsakem požirku in prijetno aromo.  
Preberi več
2,50€
Na zalogi
Doziranje
Doziranje
4-5 g
Temperatura
Temperatura
90-100°C
Čas
Čas
3-4 min
Volumen
Volumen
3 dcl
Kdaj pijemo
Kdaj pijemo
Skozi ves dan

Dodatne informacije o čaju

Aromatizirani črni čaj Scottish cream

Aromatizirani črni čaj Scottish cream je eleganten, brezčasen, prefinjen in uglajen kot najboljši škotski viskiji. Sladka čokolada s karamelo, pa bo ustvarila nekoliko slajši okus čaja ob vsakem požirku in prijetno aromo. Ob čaju lepo pašejo tudi masleni piškoti, ki bodo lepo zaokrožili eleganten okus karamele in viskija. Če ste ljubitelj mleka pa predlagamo, da si dodate malo polnomastnega mleka ali pa mandljevega, če ste vegan. S pitjem pa ne pretiravajte, saj vas lahko zasvoji kot škotski viski.

Sestavine:

Črni čaj, čokoladne kapljice s karamelo (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakav v prahu z nizko vsebnostjo maščob , emulgator: sončnični lecitin, aroma, barvilo: ekstrakt paprike), aroma. Mešanica črnega čaja z elegantnim okusom karamele in viskija.

Priprava:

Za pripravo ene skodelice čaja (2dcl) potrebujete približno eno čajno žličko črnega čaja Scottish cream. Čaj prelijte z vodo temperature od 90°C do 100°C. Po 3 do 4 minutah je napitek gotov. Po potrebi dodate še mleko.

Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 30eur.

Hitra dostava

Dostavna služba GLS, s katero sodelujemo, skrbi da vaša naročila pridejo do vas kar najhitreje.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.