Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
01 251 17 00

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  BIO čaji

Skrivnost bogastva

###TITLE###

Pritegnite polnost, radost in zadovoljstvo v vaše življenje.

Lističi pravega bio čaja, ročno spleteni s skrbno izbranim cvetom: Vršički črnega čaja s cvetovi jasmina.

1 cvet

80°C

5-10 min

Cena: 2,50

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena 5 od 5 št. glasov 3 ratings.

Oceni:

Nekaj besed o čaju

Skrbno izbrani lističi iz vršičkov pravega črnega čaja so ročno stkani z nežnimi cvetovi jasmina. Drobno presenečenje, ki poboža vse vaše čute, se zgodi, ko čajno kroglico cvetočega eliksirja potopite v vročo vodo. Popoln spektakel za oči in polna aroma črnega čaja, ki ne greni, pomešana z žlahtnim vonjem jasmina sta čudovit uvod v prvi požirek bogatega okusa, ki vas napolni z radostjo in zadovoljstvom. 

 

Korak do polnosti…spoznanje…bogastvo življenja…JAZ!

 

Črni čaj je bil skozi zgodovino večinoma najbolj priljubljena vrsta čaja. 

Do nedavnega je celo veljalo, da je za zdravje bolje piti zeleni in beli čaj. Vendar ima tudi črni čaj pozitivne učinke, saj prav tako kot zeleni in beli čaj vsebuje antioksidante, ki so pomembni v boju proti prostim radikalom. Možno je sicer, da je pri kaki bolezni zeleni ali beli čaj boljši od črnega ali obratno, na splošno pa je najbolje, da uživamo čaj, ki nam je najbolj všeč.

Za črni čaj je značilna fermentacija čajnih lističev, ki mu dajejo značilen črnkast videz ter prepoznaven okus in vonj. Sledi še sušenje z vročim zrakom ali »praženje« s čimer čaj dobi svojo aromo.

V BloomingSecret cvetočem čaju so uporabljeni le najboljši lističi čaja. Pridobivajo se le iz najbolj cenjenega dela rastline (Camellia sinensis), iz vršičkov, ki imajo posebno prijeten vonj in ne puščajo grenkega priokusa.

Cvetovi jasmina 

Ljudje že vse življenje rožam priprisujejo različne pomene. Jasmin v BloomingSecret cvetočem čaju nosi prav poseben pomen. Ni čudno, da je “Skrivnost bogastva” povezana s to “kraljico med rožami”, ki so ji že stari Indijci pripisovali nadnaravne moči. Verjeli so, da nalezljiva aroma te dišavnice pomaga začutiti svoja prava občutenja in tako doživeti stik s samim sabo. Za jasmin so verjeli, da privlači bogastvo in denar!

Priprava

V stekleni vrč nalijete 3 - 4 dl vroče vode (80°C) in vanjo položite čajno kroglico, da se odpre. Čajni cet pustite v vodi 5 - 10 minut. Uživajte v slehernem požirku, vse ostalo je čarovnija...

Eno čajno kroglico lahko uporabite trikrat, tako da jo še isti dan ponovno prelijete z vročo vodo.

Komentiraj zgornji izdelek

01 251 17 00

041 658 400

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih