Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
059 178 687

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  BIO čaji

Skrivnost čiste energije

###TITLE###

Napolnite se z energijo, premagajte fizične in umske napore. Lističi pravega zelenega čaja, ročno spleteni s skrbno izbranim cvetom ognjiča.

 

1 cvet

80°C

5-10 min

Cena: 1,50

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena 5 od 5 št. glasov 1 ratings.

Oceni:

Nekaj besed o čaju

Ognjeno rumeni cvet ognjiča se razbohoti med lističi zelenega čaja, ko čajno kroglico potopite v ne prevročo vodo. Zdi se kot da se energija sonca izliva v napitek in se meša z vsemi pozitivnimi učinkovinami zelenega čaja. Pred vami je kelih življenja  in z vsakim požirkom se v vas pretaka nova moč za premagovanje izzivov.
 

V meni je sonce, v meni je moč, da zmorem in grem naprej.
 

Ognjič, ta čudovita rumena roža, ki s svojimi blagodejnimi učinki razveseljuje človeštvo že stoletja je jedro BloomingSecret cvetočega čaja. Ognjiču lahko rečemo tudi »cvet sonca« in je simbol energije, strasti in kreativnosti. V starih časih so verjeli, da ima voda, v kateri naj bi se namakal ognjič prav posebne učinke, in sicer naj bi tisti, ki jo popije dobil vizijo in moč za uresničitev svojih sanj. 

 

Sestavine

Zeleni čaj, ognjič, aroma breskve

 

Priprava

V stekleni vrč nalijete 3 - 4 dl vroče vode (80°C) in vanjo položite čajno kroglico, da se odpre. Čajni cvet pustite v vodi 5 - 10 minut. Uživajte v slehernem požirku, vse ostalo je čarovnija...

Eno čajno kroglico lahko uporabite dvakrat ali trikrat, tako da jo še isti dan ponovno prelijete z vročo vodo in pustite namakati dlje časa.

 

 

Komentiraj zgornji izdelek

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

059 178 687

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih