Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
059 194 600

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Črni čaji

Ceylon Nuwara Eliya

###TITLE###

Čajni vrtovi v Nuwara Eliya ležijo tudi na nadmorski višini nad 1800m. Nizke temperature, blago podnebje in veliko sonca pa omogočajo tej regiji proizovdnjo najkvalitetnejših Ceylon čajev. Čaj v skodelici bo zlato oranžne barve in aromatično dišečim okusom.

 

12-15 g/l

100°C

3-4 min

Vzorec čaja 5g prejmete ob vsakem nakupu. VEČ >>

Cena: 3,60

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena od 5 št. glasov ratings.

Oceni:

Dodatne informacije o čaju

Črni čaj Ceylon Nuwara Eliya

Nuwara Eliya je verjetno najbolj poznana regija na Šri Lanki, ki je obenem tudi najbolj gorata z najvišjo povprečeno nadmorsko višino. Podnebje v tej regiji je hladno, padavine pa zmerne, razen v sušnih obdobjih, ki trajajo od februarja do aprila. Noči so hladne in včasih se zjutraj pojavi slana. Klima kot jo ima Nuwara Eliya in teren, ki je značilen za to regijo ustvarjata čaj, ki ga poznajo kot najboljši čaj na Šri Lanki, če ne najboljši na svetu.

Čajni vrtovi v Nuwara Eliya ležijo tudi na nadmorski višini nad 1800m. Nizke temperature, blago podnebje in veliko sonca pa omogočajo tej regiji proizovdnjo najkvalitetnejših Ceylon čajev. Čaj v skodelici bo zlato oranžne barve in aromatično dišečim okusom

 

Sestavine:

Črni čaj Ceylon

 

Priprava:

Za pripravo ene skodelice čaja (2dcl) potrebujete približno eno čajno žličko čaja Ceylon Nuwara Eliya. Čaj prelijte z vodo temperature od 90°C do 100°C. Po 2 do 3 minutah je napitek gotov. Po potrebi dodate še mleko.

Komentiraj zgornji izdelek

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

059 194 600

[email protected]

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih