Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
059 194 600

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Črni čaji

English breakfast

###TITLE###

Naš drugi izbor črnega čaja English breakfast je mešanica Ceylona in Darjeelinga. Je nekoliko bolj blagega okusa kot naša prva mešanica, je pa še vseeno polnega okusa in temnejše barve, saj so uporabljeni čaji tudi v tej mešanici drobljeni (broken). Če dodamo v čaj malo sladkorja in nekaj kapljic mleka ali smetane, pa se bomo počutili kot pravi Angleži.

 

1-2 čž

90-100°C

3-4 min

Vzorec čaja 5g prejmete ob vsakem nakupu. VEČ >>

Cena: 1,80

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena od 5 št. glasov ratings.

Oceni:

Nekaj besed o čaju

Naravni čarni čaj English breakfast

Črni čaj English breakfast se razlikuje od čajnice do čajnice saj vsaka izmed nas uporablja svoje čaje, ki jih zmešamo v tradicionalno mešanico čajev, ki jih imenujemo English breakfast. Naš drugi izbor črnega čaja English breakfast je mešanica Ceylona in Darjeelinga. Je nekoliko bolj blagega okusa kot naša prva mešanica, je pa še vseeno polnega okusa in temnejše barve, saj so uporabljeni čaji tudi v tej mešanici drobljeni (broken). Če dodamo v čaj ščepec sladkorja in nekaj kapljic mleka ali smetane, pa se bomo počutili kot pravi Angleži.

Mešanico črnega čaja English breakfast je polnega okusa ter temne barve. Ponavadi jo mešajo z malo mleka in dodajo ščepec sladkorja v stilu tradicionalnih bogatih angleških zajtrkov


Poreklo:

Cejlon, Darjeeling.

Priprava

Za pripravo ene skodelice čaja potrebujete približno eno do dve čajni žlički črnega čaja English breakfast. Čaj prelijte z vrelo vodo in po približno 3 do 4 minutah odstranite čajne lističe. Po želji lahko dodate ščepec sladkorja in malo mleka.

Komentiraj zgornji izdelek

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

059 194 600

[email protected]

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih