Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
01 251 17 00

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Pu-Erh Čaji

  /  Naravni Pu-Erh Čaji

Izberi glede na lokacijo in način pridelave

Kitajska

Naravni Pu-erh čaji

Pu'erh
Pu'erh

Ta zreli pu'erh (ripe pu'erh) fermentirajo 40-50 dni. Med tem postopkom dobi značilno temno rdečo rjavo barvo, močno zemeljsko aromo ter izrazit okus.

Pu'erh čaj

Vaša cena:1,80 €

Pu'erh Beeng Cha l.2012
Pu'erh Beeng Cha l.2012

V provinci Yunnan na Kitajskem ležijo plantaže čajevcev visoko v gorah, kjer obiralci čaja oberejo samo najmlajše lističe čajevca

Naravni Pu'erh čaj

Vaša cena:69,00 €

Yunnan Golden Pu'erh
Yunnan Golden Pu'erh

Golden Pu'erh gojijo in pridelujejo v provinci Yunnan. Nežen in aromatičen okus pa vam garantira prvovrstno izkušnjo v skodelici čaja

Pu'erh čaj

Vaša cena:9,00 €

Pu'erh Tuo Cha 100g l.2012
Pu'erh Tuo Cha 100g l.2012

Z barvo spominja skoraj na kavo, vendar je njegov okus mehak, osvežujoče mehkoben in ne pogreni, če je pripravljen pravilno

Pu'erh čaj

Vaša cena:15,90 €

Jing Mai Mountain Pu'erh cake 357g
Jing Mai Mountain Pu'erh cake 357g

Jing Mai Mountain je omejena kolekcija naravnega Pu'erh čaja, ki ga pridobivajo v regiji Xishuangbanna Manghai v provinci Yunnan

naravni pu'erh čaj

Vaša cena:24,90 €

Ban Zhang Mountain 357g
Ban Zhang Mountain 357g

Ban Zhang Mountain je omejena kolekcija naravnega črnega Pu'erh čaja, ki ga pridobivajo v regiji Xishuangbanna Menghai v provinci Yunnan

Naravni Pu'erh čaj

Vaša cena:24,90 €

Emperor of Pu'erh
Emperor of Pu'erh

Emperor Pu'erh zeleni čaj, vrhunske kvalitete, z edinstvenim okusom in aromo, ki jo pridobi v času staranja, bo zadovoljil vse poznavalce zelenih čajev

Naravni Pu'erh čaj

Vaša cena:9,00 €

King of Pu-Erh
King of Pu-Erh

Kralj med čaji King of Pu Erh je temni fermentirani čaj, nabran s starodavnih čajnih grmičkov v pogorjih kitajske province Yunnan.

Naravni Pu-erh čaj

Vaša cena:4,00 €

01 251 17 00

041 658 400

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih