Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
01 251 17 00

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Pu-Erh Čaji

Pu'erh čokolada pomaranča

20%
popust
###TITLE###

Nekatere stvari pašejo skupaj, skodelica in podstavek, smetana in sladkor, med in limona prav gotovo pa tudi čokolada in pomaranča. Požirek tega temno rdečega čaja bo v ustih razvil sladek okus z nekoliko sadno noto

 

12-15 g/l

100°C

2-3 min

Vzorec čaja 5g prejmete ob vsakem nakupu. VEČ >>

Cena: 2,00

Cena: 1,60

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena 5 od 5 št. glasov 4 ratings.

Oceni:

Nekaj besed o čaju

Pu-erh čokolada pomaranča:

Nekatere stvari pašejo skupaj, skodelica in podstavek, smetana in sladkor, med in limona prav gotovo pa tudi čokolada in pomaranča. Harmonija teh okusov se ravije v bogat, sladek in po barvi temno rdeč čaj. Ta okusna mešanica Pu-erh čaja ima vse, čokolado da zadovolji vaše želje po sladkem in pomarančo, ki vas bo razvajala s sadno noto. To mešanico okusov bi se z lahkoto navadili, kar je dobro, saj je čaj kot ustvarjen za vas, ki imate radi infuzijo sladkosti in kislosti v enem.

 

Sestavine

Pu'erh, lupina kakava, pomarančna lupina, pomaranča, koščki čokolade, pomarančni cvetni listi, aroma. Okus čokolade in pomaranče.

 

Priprava

Priprava Pu-Erh čaja čokolada pomaranča je enostavna. Čajno žličko čaja prelijemo z vročo vodo in pustimo stati 3- 5 minut in odcedimo. Lističe lahko prelijemo vsaj še enkrat in pustimo stati malo dlje kot prvič.

Komentiraj zgornji izdelek

01 251 17 00

041 658 400

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih