Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
01 251 17 00

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Pu-Erh Čaji

Yunnan Golden Pu'erh

###TITLE###

Golden Pu'erh gojijo in pridelujejo v provinci Yunnan. Nežen in aromatičen okus pa vam garantira prvovrstno izkušnjo v skodelici čaja.

 

12-15 g/l

100°C

1 do 5 min

Vzorec čaja 5g prejmete ob vsakem nakupu. VEČ >>

Cena: 9,00

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena 4 od 5 št. glasov 3 ratings.

Oceni:

Nekaj besed o čaju

Pu'erh čaj Yunnan Golden Pu'erh

Robustna pa vendarle elegantna zemeljska nota Yunnan Golden Pu'erh čaja vas ne razočarala. Okus pa se bo zakjučil v mehko in nežno, rahlo cvetlično noto. Po sušenju Golden Pu'erh čaj še dodatno fermentirajo in mu tako zagotovijo elegantno zemeljsko aromo.Priprava
Priporočamo, da pred pripravo Golden Pu'erh čaja liste prelijete s hladno vodo in jih tako očistite. Za pripravo ene skodelice napitka potrebujete približno eno čajno žličko čaja, ki jo lahko uporabite večkrat (do 10x). Priporočena temperatura vode je od 88°C do 95°C, čas priprave od 1 do 5 minut odvisno od števila preliva.
Nepoznavalcem Pu Erh čajev priporočamo stopnjevanje okusa, ki ga lahko dosežemo z različno temperaturo vode (začnemo s 70°C in jo stopnjujemo do vrelišča) in krajšim časom priprave (od 1 minuti naprej). Ker se listi čaja lahko uporabijo večkrat so primerni za tovrstno eksperimentiranje in omogočajo razvoj palete okusa in iskanje kombinacije, ki vam bo popolnoma ustrezala.

 

 

Komentiraj zgornji izdelek

01 251 17 00

041 658 400

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih