Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
01 251 17 00

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Sadni čaji

Karamelni fudge

###TITLE###

Pripravite si Karamelni fudge z mlekom in uživajte v kremastem okusu čokolade in karamele ter vonju cimetovih rolic in vanilije. Karamelni fudge sadni čaj, je najboljši, če ga pripravite z mlekom. Priprava ostane ista kot pri klasičnih čajih, le da namesto vode dodate mleko. 

 

20-25 g/l

100°C

5-10 min

Vzorec čaja 5g prejmete ob vsakem nakupu. VEČ >>

Cena: 2,20

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena 5 od 5 št. glasov 1 ratings.

Oceni:

Informacije o čaju

Sadni čaj Karamelni fudge

Ustvarili smo serijo sadnih čajev, ki jih lahko pripravite tako z mlekom kot tudi na klasičen način v vodi. Čokoladno-karamelni okus sadnega čaja Karamelni fudge je brez dodatnega sladkorja, ojačevalcev okusa ali konzervansov. 

 

Karamelni fudge sadni čaj, je najboljši, če ga pripravite z mlekom. Priprava ostane ista kot pri klasičnih čajih, le da namesto vode dodate mleko. Mešanica Karamelnega fudga vas bo napolnila s čokoladno karamelnim okusom in vonjem po cimetu in vaniliji.

 

Sestavine

Kakavova jedrca, koščki jabolka (jabolko, antioksidant: citronska kislina (E330)), čokolada (sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, koncentrirano maslo, kakav v prahu z nizko vsebnostjo maščob, emulgator) (10%), koščki karamele (kondenzirano sladkano mleko, sladkor, glukozni sirup, koncentrirano maslo, sorbitol (E420), emulgator: mono in digliceridi (maščobne kisline E471)) (6%), koščki cimeta, koščki vanilije, naravna aroma

  

Priprava

Za pripravo ene skodelice sadnega čaja potrebujete približno dve čajne žličke čaja. Mleko segrejete do vrelišča in vanj stresete čaj, pustite stati 5 do 10 minut in odcedite ter uživate v čokoladno, karamelnem okusu.

 

 

Komentiraj zgornji izdelek

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

01 251 17 00

041 658 400

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih