Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
01 251 17 00

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Sadni čaji

Mandljev crumble

###TITLE###

Brusnična pita sadni čaj, je najboljši, če ga pripravite z mlekom. Priprava ostane ista kot pri klasičnih čajih, le da namesto vode dodate mleko. V sadni čaj Brusnična pita smo zmešali jabolka, peso, brusnice, mandlje, rdeči ribez, vanilijo in dobili kremast okus po mandljih in brusnicah

 

20-25 g/l

100°C

5-10 min

Vzorec čaja 5g prejmete ob vsakem nakupu. VEČ >>

Cena: 2,20

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena od 5 št. glasov ratings.

Oceni:

Informacije o čaju

Sadni čaj Brusnična pita

Ustvarili smo serijo sadnih čajev, ki jih lahko pripravite tako z mlekom kot tudi na klasičen način v vodi. Kremni okus po rdečem jagodičevju Mandljev crumble je brez dodatnega sladkorja, ojačevalcev okusa ali konzervansov. 

Brusnična pita sadni čaj, je najboljši, če ga pripravite z mlekom. Priprava ostane ista kot pri klasičnih čajih, le da namesto vode dodate mleko ter uživate v kremastem okusu po mandljih in brusnicah.

 

Sestavine

Koščki jabolka (jabolko, citronska kislina E330), rdeča pesa, brusnice 10% (brusnice, sladkor, sončnično olje), mandljevi kosmiči 5%, rdeči ribez 3%, vanilija, naravna aroma.

 

Priprava

Za pripravo ene skodelice sadnega čaja potrebujete približno dve čajne žličke čaja. Mleko segrejete do vrelišča in vanj stresete čaj, pustite stati 5 do 10 minut in odcedite ter uživate v kremastem okusu po jagodičevju.

 

 

Komentiraj zgornji izdelek

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

01 251 17 00

041 658 400

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih