Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
059 194 600

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Sadni čaji

Mandljeva horchata

###TITLE###

Mandljeva horchata sadni čaj, je najboljši, če ga pripravite z mlekom. Priprava ostane ista kot pri klasičnih čajih, le da namesto vode dodate mleko. V sadni čaj Mandljeva horchata smo zmešali jabolka, cimet, mandlje, pistacijo in vanilijo ter dobili kremast okus po mandljih in cimetu.

 

20-25 g/l

100°C

5-10 min

Vzorec čaja 5g prejmete ob vsakem nakupu. VEČ >>

Cena: 2,20

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena od 5 št. glasov ratings.

Oceni:

Informacije o čaju

Sadni čaj Mandljeva horchata

Ustvarili smo serijo sadnih čajev, ki jih lahko pripravite tako z mlekom kot tudi na klasičen način v vodi. Kremni okus Mandljeve horchate je brez dodatnega sladkorja, ojačevalcev okusa ali konzervansov. Španska osvežilna pijača Mandljeva horchata je odlična tudi hladna in dobra alternativa običajnim visokokaloričnim mlečnim napitkom.

 

Mandljeva horchata sadni čaj, je najboljši, če ga pripravite z mlekom. Priprava ostane ista kot pri klasičnih čajih, le da namesto vode dodate mleko ter uživate v kremastem okusu po mandljih in cimetu.

 

Sestavine

Koščki jabolka (jabolko, antioksidant: citronska kislina (E330))), koščki cimeta, mandljevi kosmiči (5%), cimetove palčke, pistacija, vanilija, naravna aroma

 

Priprava

Za pripravo ene skodelice sadnega čaja potrebujete približno dve čajne žličke čaja. Mleko segrejete do vrelišča in vanj stresete čaj, pustite stati 5 do 10 minut in odcedite ter uživate v kremastem mlečnem okusu.

 

 

Komentiraj zgornji izdelek

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

059 194 600

[email protected]

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih