Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
01 251 17 00

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Zeleni čaji

Japan Kyushu Matcha 30g

###TITLE###

Japan Kyushu Matcha pridobivajo na najjužnejšem japonskem otoku Kyushu in vam ponuja izvrsten okus in gurmansko izkušnjo ob pitju. Intenziven in svež okus te Matche bo zaokrožila fina sladkost, ki bo navdušila tudi najzahtevnejše ljubitelje Matcha čaja. 

 

10-12 g/l

60-70°C

1-2 min

Cena: 44,90

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena od 5 št. glasov ratings.

Oceni:

Informacije o čaju

Japan Kyushu Matcha Platinum 30g

Japan Kyushu Matcha pridobivajo na najjužnejšem japonskem otoku Kyushu in vam ponuja izvrsten okus in gurmansko izkušnjo ob pitju. Intenziven in svež okus te Matche bo zaokrožila fina sladkost, ki bo navdušila tudi najzahtevnejše ljubitelje Matcha čaja. 

Zaradi velikih ravnih površin, je precej večjih japonskih čajnih vrtov prav na tem otoku. Ker so površine tako velike so tudi čajevci posejani dovolj široko da jih lahko obirajo strojno.

Ker je Kyushu najjužnejši otok Japonske, pomlad najprej doseže ta otok in čajne vrtove, kar pomeni, da tu pridelajo prvi pomladanski čaj v sezoni imenovan Sincha. 

 

Priprava

Postopek priprave Matcha čaja se zelo razlikuje od tradicionalne priprave zelenega čaja, saj ne zaužijemo le poparka, ampak tudi fino mlete čajne liste. Za pripravo ene skodelice Matcha čaja potrebujemo približno eno čajno žličko čaja. V skodelico s čajem vlijemo vročo vodo (do 80°C) približno do polovice, zmešamo s posebno metlico in zaužijemo.

Količina: 30g hermetično zaprtega Matcha prahu

 

 

Komentiraj zgornji izdelek

01 251 17 00

041 658 400

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih