Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
059 194 600

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Zeliščni čaji

Zeliščni čaj Ayurveda KAPHA

###TITLE###

Nearomatizirana ayurvedska čajna mešanica, kjer prevladuje vzajemni okus energijskega ingverja in kurkume. Vse sestavine za Ayurvedski čaj KAPHA so organske.

 

1-2 čž

90-100°C

5-10 min

Vzorec čaja 5g prejmete ob vsakem nakupu. VEČ >>

Cena: 3,00

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena od 5 št. glasov ratings.

Oceni:

Nekaj besed o čaju

Zeliščni čaj Zeliščni čaj Ayurveda KAPHA:

KAPHA doša je odgovorna za za vse kar je povezano z vodo in rastjo v našem telesu, saj vlaži tkiva, sklepe, predstavlja tudi sluznico in naše reprodukcijske tekočine. Predstavlja stabilnost, moč, rast in je nekakšno vezivo v nas. Ljudje ki jim prevladuje KAPHA doša imajo težko telo in kosti, vlažno kožo in močne nohte ter lasje. Vedno pomagajo drugim, so nasmejani, ljubeznivi, topli. Ravnovesje ohranjajo z gibanjem, aktivnostjo. Prehrana naj bo začinjena, izogibajo pa nas se sladkorju in maščobam.

 

Zemja, voda, ogenj, zrak in eter je pet elementov, ki o ayurvedski filizofiji sestavlja celotno vesolje. Vsak od teh petih elementov pa tvori tri energijske vrste, ki so prisotni v nas vseh. Te energijske vrste so PITTA, VATA in KAPHA ter jh imenujemo doše. Dokler so doše v našem telesu v ravnotežju je tudi naše počutje in zdravje uravnoteženo. Ko pa se to ravnotežje podre in se ravnotežje ne ohranja dolgo časa, pa nastanejo bolezni. Zato je priporočljivo ohranjati naše telo v ravnotežju teh petih elementov.

 

Sestavine

Ingver, koriander, koren kurkume, kardamom, klinčki, muškatni orešček.

 

Priprava

Za pripravo ene skodelice čaja potrebujete približno eno do dve čajni žlički zeliščnega čaja Zeliščni čaj Ayurveda KAPHA. Čaj prelijte z vrelo vodo in pustite stati 5 - 10 minut. 

Komentiraj zgornji izdelek

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

059 194 600

[email protected]

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih