Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
059 194 600

Skupaj: 0 €

Na blagajno

O podjetju

O Podjetju

Dobrodošli na spletni strani Zisha.si! V uvodniku vam bomo predstavili naše delovanje, vizijo, blagovno znamko Zisha in kako lahko kvalitetni pravi čaji izboljšajo vaše počutje in življenje, njihova priprava pa v vsakdan vnese zanimiv ritual. Naš namen ni le prodaja izdelkov. Z vami bi radi sodelovali pri iskanju, nakupu in pripravi čaja.

Poseben kitajski glinen čajnik imenovan Zisha (po kitajsko: 紫砂) se še danes uporablja v tradicionalnem postopku priprave čaja na Kitajskem. Spletno stran smo poimenovali po čajniku, v katerem se čaj odpre in ustvari edinstven napitek, odličnega okusa in izjemne arome, ki že več tisočletji osrečuje ljudi po vsem svetu. Moderno življenje, polno stresa in skrbi, se ob pripravi čaja ustavi, poveže z naravo in ljudmi okoli sebe. Na spletu želimo ustvariti prostor za iskanje lastnih okusov in arom, ki jih boste razvijali ob pripravi pravih čajev. Prodajne police naše spletne prodajalne so polne svežih zelenih, črnih in oolong čajev z opisi in priporočili za pripravo, s katerimi vas skušamo spodbuditi k iskanju lastnih okusov in arom. Kvaliteto čajev zagotavljamo s primerno hrambo v vakuumskih posodah, temnem in hladnem prostoru ter s sodelovanjem z najboljšimi dobavitelji na svetu.

Pestro paleto pravih čajev bomo stalno dopolnjevali s svežimi in kvalitetnimi izdelki, pri čemer bomo upoštevali ponudbo na trgu in želje naročnikov. S sodelovanjem z različnimi dobavitelji po evropi in svetu smo si zagotovili ekskluzivno pravico dobave več kot 300 vrst čajev, zato našim naročnikom ponujamo tudi nakup "čaja po naročilu". V primeru, da v naši spletni trgovini ne najdete iskanega čaja, nam lahko na elektronski naslov ([email protected]) pošljete sporočilo z imenom čaja in količino, ki bi jo želeli kupiti. Čaj bomo poiskali pri dobaviteljih in vam ga dostavili v željeni količini.

Poleg maloprodaje svojim naročnikom nudimo tudi prodajo na debelo, po konkurenčnih cenah. V primeru naročila večjih količin čaja ali pripomočkov za pripravo, nas kontaktirajte na elektronski naslov [email protected]

Za komunikacijo z nami in drugimi ljubitelji pravih čajev, se nam lahko pridružite na spletnih mrežah, na katerih aktivno sodelujemo in kjer bo v prihodnje moč dobiti številne popuste za nakup v naši spletni trgovini.

 

Zisha na spletnih mrežah

Facebook: http://www.facebook.com/zishatea
Twitter: twitter.com/zisha
Steepster: http://steepster.com/companies/zisha
Flickr: http://www.flickr.com/photos/zishatea/
Google Plus: https://plus.google.com/105960412448801598695

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

059 194 600

[email protected]

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih