Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
059 178 687

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Spletna čajnica vas razvaja z izbranimi okusi čajev

Objavljeno dne: - Avtor prispevka: Marko Lorber

Spletna čajnica vas razvaja z izbranimi okusi čajev

Dobrodošli v spletni čajnici starodavnih okusov, kjer boste poleg nakupa kvalitetnih izdelkov izvedeli še marsikaj o pravih čajih in njihovi pripravi.

Namen spletne trgovine Zisha.si je ponudba kvalitetnih izdelkov in storitev z dodano vrednostjo. Raziskovanje in spoznavanje obsežne kulture pravih čajev vam bomo skušali olajšati z nasveti in priporočili, predstavitvami izdelkov in njihovo oceno. V svojo ponudbo bomo uvrščali zanimive, kvalitetne in sveže prave čaje, ki jih v Sloveniji ni moč kupiti ali pa so bili proizvedeni v omejeni količini.

Moderno (splet) in starodavno (čaji) kulturo bomo približali s sproščeno komunikacijo, preko spletne strani, družbenih omrežji in z objavo kvalitetne multimedijske vsebine. Priprava in uživanje čajev sta odličen način za povezovanje ljudi, ki v starodavnem ritualu spoznavajo naravne arome in okuse, pozabijo na preteklost in prihodnost ter uživajo v trenutku.

Zisha na spletnih mrežah Facebook www.facebook.com/zishatea Twitter twitter.com/zishatea Steepster steepster.com/zisha Flickr www.flickr.com/photos/zishatea/

Komentiraj in deli novico

 

 

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

059 178 687

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih