0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

O podjetju

Dobrodošli na spletni strani Zisha.si! V uvodniku vam bomo predstavili naše delovanje, vizijo, blagovno znamko Zisha in kako lahko kvalitetni pravi čaji izboljšajo vaše počutje in življenje, njihova priprava pa v vsakdan vnese zanimiv ritual. Naš namen ni le prodaja izdelkov. Z vami bi radi sodelovali pri iskanju, nakupu in pripravi čaja.

Poseben kitajski glinen čajnik imenovan Zisha (po kitajsko: 紫砂) se še danes uporablja v tradicionalnem postopku priprave čaja na Kitajskem. Spletno stran smo poimenovali po čajniku, v katerem se čaj odpre in ustvari edinstven napitek, odličnega okusa in izjemne arome, ki že več tisočletji osrečuje ljudi po vsem svetu. Moderno življenje, polno stresa in skrbi, se ob pripravi čaja ustavi, poveže z naravo in ljudmi okoli sebe. Na spletu želimo ustvariti prostor za iskanje lastnih okusov in arom, ki jih boste razvijali ob pripravi pravih čajev. Prodajne police naše spletne prodajalne so polne svežih zelenih, črnih in oolong čajev z opisi in priporočili za pripravo, s katerimi vas skušamo spodbuditi k iskanju lastnih okusov in arom. Kvaliteto čajev zagotavljamo s primerno hrambo v vakuumskih posodah, temnem in hladnem prostoru ter s sodelovanjem z najboljšimi dobavitelji na svetu.

Pestro paleto pravih čajev bomo stalno dopolnjevali s svežimi in kvalitetnimi izdelki, pri čemer bomo upoštevali ponudbo na trgu in želje naročnikov. S sodelovanjem z različnimi dobavitelji po evropi in svetu smo si zagotovili ekskluzivno pravico dobave več kot 300 vrst čajev, zato našim naročnikom ponujamo tudi nakup "čaja po naročilu". V primeru, da v naši spletni trgovini ne najdete iskanega čaja, nam lahko na elektronski naslov (info@zisha.si) pošljete sporočilo z imenom čaja in količino, ki bi jo želeli kupiti. Čaj bomo poiskali pri dobaviteljih in vam ga dostavili v željeni količini.

Poleg maloprodaje svojim naročnikom nudimo tudi prodajo na debelo, po konkurenčnih cenah. V primeru naročila večjih količin čaja ali pripomočkov za pripravo, nas kontaktirajte na elektronski naslov info@zisha.si.

Za komunikacijo z nami in drugimi ljubitelji pravih čajev, se nam lahko pridružite na spletnih mrežah, na katerih aktivno sodelujemo in kjer bo v prihodnje moč dobiti številne popuste za nakup v naši spletni trgovini.

Zisha na spletnih mrežah

Facebook: http://www.facebook.com/zishatea
Twitter: twitter.com/zisha
Steepster: http://steepster.com/companies/zisha 
Flickr: http://www.flickr.com/photos/zishatea/
Google Plus: https://plus.google.com/105960412448801598695 

Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 40eur.

Hitra dostava

Dostavna služba GLS, s katero sodelujemo, skrbi da vaša naročila pridejo do vas kar najhitreje.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.