0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Ledeni čaj z okusom breskve ali limone

Ledeni čaj z okusom breskve ali limone

V spletni čajnici Zisha v vročih poletnih dneh ne počivamo. Poleg obogatitve naše ponudbe z različnimi mešanicami zelenega čaja, zeliščnih in sadnih koščkov, smo pred kratkim predstavili tudi blagovno znamko Ledeni čajček.

V čajni hiši Zisha že več let vzpostavljamo in krepimo odnose s številnimi dobavitelji z vsega sveta - Nemčije, Velike Britanije, Avstrije, Kitajske, Japonske, Jndije, Južne Amerike, Belgije, ... Našim strankam želimo ponuditi najboljšo kvaliteto po zmerni ceni in različne novosti, ki bodo razširile njihovo paleto okusov.

V začetku poletne sezone (april, maj, junij) smo tako v dogovoru z dobavitelji začeli pripravljati nove mešanice zelenega in črnega čaja ter zeliščnih in sadnih koščkov. V času priprave se je v slovenskem medijskem prostoru odprla debata o količinah sladkorja, ki jih vsebuje ledeni čaj v plastenkah in dejanski količini "čaja" (ekstrakta) v tovrstnih pijačah. Kljub široki razpravi o negativnih učinkih uživanja velike količine sladkorja, povprečen potrošnik v trgovini nima veliko izbire - sladkano vodo, v takšni ali drugačni obliki ali navadno vodo brez okusa. Zakaj ne bi osvežujočega, naravnega in zdravju prijaznega napitka pripravili kar sami doma?

Ljubitelji pravih čajev v vročih poletnih dneh sami pripravijo ledeni čaj - skuhajo pravi zeleni ali črni čaj, ga ohladijo in mu dodajo ledene kocke, limonin sok, ... Priprava okusnega ledenega čaja pa zahteva poznavanje čaja (temperatura, čas priprave, količina vode, ...), učinke koščkov ali soka na okus in aromo, zato se povprečen potrošnik tovrstne priprave le malokdaj loti.

V začetku poletja smo tako pripravili 2 mešanice zelenega čaja - z okusom limone in breskve. Prave čajne mešanice želimo z enostavnima okusoma, a kompleksno sestavo okusa in arome, približati tako poznavalcem pravih čajev kot tudi povprečnemu potrošniku, ki želi pripraviti osvežujoč napitek.

Po dobavi večje količine čaja v Slovenijo smo začeli s ponovnim testiranjem, iskanjem pravega recepta, embalaže, izdelavo logotipa, nalepk, ... Nad okusom in aromo obeh čajev smo bili vsi v spletni čajnici Zisha zelo zadovoljni. Zadovoljni so bili tudi prvi "testni zajčki" (družina, prijatelji, ...), katerim smo čaj v preizkušnjo podarili z namenom testiranja in pridobivanja povratnih informacij. Po uspešnem testiranju okusa in arome, smo začeli z iskanjem primerne embalaže. Pogojev je bilo več - čaj se ne sme razdišati, nanj ne sme vplivati vlaga (oz. zunanje okolje) in embalaža mora omogočati uporabniku enake "pogoje" za shrambo tudi po prvi uporabi. Po testiranju večjega števila primerov embalaže smo se odločili za uporabo samostoječe vrečke z zadrgo, papirnate barve.

Čaj smo po prejemu embalaže zapakirali, zavarili ter ga shranili na suho in temno mesto. Začeli smo z iskanjem primerne grafične podobe - za opremo izdelkov in predstavitev. Na Twitter-ju smo našli (oz. je on našel nas) oblikovalca Uroša Miklavčiča, ki nas je pritegnil s projektom oblikovanja embalaže za čaj, katerega je podrobno opisal na svojem blogu. V nekaj tednim smo se uskladili, predebatirali različne možnosti in s skupnimi močmi ustvarili logotip in nalepke za opremo izdelka. Nalepke je nato natisnil tiskar Boštjan Uzar iz Tržiča - zelo kvaliteten in ugoden tisk, priporočamo !

V začetku avgusta smo imeli vse pripravljeno za predstavitev Ledenega čajčka. Kvaliteten izdelek, odlična grafična podoba in spletna stran s predstavitvijo izdelka ter trgovino (Ledeni čaj Breskev in Ledeni čaj Limona). Stranke so s čajema zelo zadovoljne, pijejo ga vsakodnevno in priporočajo svojim prijateljem. Ob prodaji čaja nam zadovoljstvo naših strank zelo veliko pomeni in nas žene v iskanje novih, še boljših čajev in čajnih mešanic.

 


Nazaj na seznam
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 40eur.

Hitra dostava

Dostavna služba GLS, s katero sodelujemo, skrbi da vaša naročila pridejo do vas kar najhitreje.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.