0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Zisha na Ljubljanskem prazničnem sejmu

Zisha na Ljubljanskem prazničnem sejmu

Ljubljanski praznični sejem je že v polnem teku, prav tako pa tudi Zishina hiška, kjer najdete okusne čaje in vrhunske pripomočke

Ljubljana bo, prav tako kot tudi večina drugi večjih mest po Evropi in svetu, zasijala s prižigom lučk in pestrim dogajanjem, del katerega pa bo letos tudi čajnica Zisha. Že tradicionalno se bo tudi letos v starem mestnem jedru odvijal ljubljanski praznični sejem, ki s pestrimi prazničnimi prireditvami na prostem, postane središče družbenega dogajanja v Ljubljani. V namen sejma so postavljene lepo okrašene zelene hiške, ki še popestrijo celotno dogajanje. Iz vsake namreč kukajo različne dobrote oziroma predmeti – od kulinaričnih dobrot do različnih vrst pripomočkov, daril, čokolad in podobnega. Letos pa bo prvič iz ene od teh hišk zadišalo po omamnih vonjavah različnih vrst čaja, čaja čajnice Zisha. 

Poleg številnih vrst čajev – zelenih, črnih, belih, sadnih, zeliščnih, rooibos, pu-erh, oolong, rumenih in mate čajev – boste pri nas našli tudi čajni pribor, ki je v kombinaciji s čaji ali brez njih zelo primeren za različna decembrska darila. Točne lokacije vam zaenkrat še ne moremo zaupati, lahko vam le namignemo, da nas najdete nekje na Bregu in da bomo odprti od 10.00 do 23.00. Se vidimo že v sredo, 3. decembra!

 Nazaj na seznam
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 40eur.

Hitra dostava

Dostavna služba GLS, s katero sodelujemo, skrbi da vaša naročila pridejo do vas kar najhitreje.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.