Z nakupom nad 30€
BREZPLAČNA DOSTAVA

Pomoč
059 178 687

Skupaj: 0 €

Na blagajno

Domov

  /  Čaji

  /  Zeleni čaji

Gunpowder Temple of Heaven

###TITLE###

Drobni biseri - ročno zviti čajni listi, iz najboljših kitajskih zelenih čajev, to je čaj Gunpowder Temple of Heaven. Sivo-zelene kroglice so znane kot "Zucha" ali "biserni čaj". 

 

12-15 g/l

70-80°C

1-2 min

Vzorec čaja 5g prejmete ob vsakem nakupu. VEČ >>

Cena: 1,70

Cena:

Vse cene že vsebujejo DDV

Ocena 3.8 od 5 št. glasov 6 ratings.

Oceni:

Nekaj besed o čaju

Zeleni čaj Gunpowder:

Drobni biseri - ročno zviti čajni listi, iz najboljših kitajskih zelenih čajev, to je čaj Gunpowder Temple of Heaven. Sivo zelene kroglice so znane kot "Zucha" ali "biserni čaj". 

Potrebne so posebne veščine, da zvijemo čajne liste v to nenavadno obliko. Ker so čajni listi tako tesno valjani, je zanimivo, da ohranijo tako visoko kakovost. Ko čajne lističe prelijemo s toplo vodo, se te majhne kroglice elegantno razprejo in razvijejo aromatičen, temno zelen napitek z edinstvenim vonjem in čudovitim, dolgotrajnim okusom. Temple of Heaven, kot pove že samo ime, je najvišje ocenjen čaj te vrste in je osvojil številne nagrade po vsem svetu. 

To je odlična izbira za pijačo ob obrokih, saj dopolnjuje večino mesa in zelenjave. Prav tako se lahko pripravi v osvežilni ledeni čaj z ali brez limone in sladkorja. Za popestritev, lahko naredite maroško verzijo čaja, tako da mu poskusite dodati malo mete.

 

Priprava:

Skodelico in čajnik je pred pripravo priporočljivo najprej ogreti s toplo vodo, saj to izboljša okus in aromo. V čajniku eno do dve čajni žlički čaja prelijte s 150 ml vode, segrete na 85 do 90° C. Pri prvi pripravi čaja ga pustite stati eno minuto, za vse naslednje pa čas podaljšujte. Nato ga prelijte v skodelico in uživajte v osvežuječem okusu.

Komentiraj zgornji izdelek

Soustvarjaj čajne zgodbe in spremljaj novosti

059 178 687

info@zisha.si

ZISHA d.o.o.

Nazorjeva ulica 12

1000 Ljubljana

 

Pridruži se nam v diskusijah o čajih