0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Kako uspešni smo bili z akcijo postani Zisha preizkuševalec

Kako uspešni smo bili z akcijo postani Zisha preizkuševalec

V novembru 2013 smo štartali z akcijo postani Zisha preizkuševalec, kamor smo vključili čajeljubce, da preizkusijo nove okuse čajev

V novembru smo dobili idejo, da bi nove okuse čajev dali na preizkušnjo in tako smo štartali z akcijo "Postani Zisha preizkuševalec". Javilo se nam je precej ljubiteljev čajev, kar govori o uspešnosti akcije. Zishine preizkuševalce smo razdelili na dve skupini, ker se je javilo toliko čajeljubcev, da je bilo skoraj nemogoče obdelati vse v enem kosu. V prvi skupini so prejeli vsak po 4 naključne okuse čajev in vse kar so morali storiti je, da nam napišejo feedback o izkušnji s čajem. Zanimal nas je okus, vonj, barva čaja in nasploh kako so čaj priprvaljali, da so prišli do željenega okusa.

Glede na zainteresiranost Zishinih preizkuševalcev smo bili prepričani, da bomo dobili precej uporabnih informacij, saj bi na podlagi le teh čaj, ki je dobil dobre ocene vključili v našo ponudbo. Pri opisih pa se je žal zalomilo, saj nam je posredovalo povratno informacijo samo četrtina vseh, ki so čaj prejeli. Torej šele vsak 4 Zishin preizkuševalec nam je opisal izkušnjo s čajem, da pa je zadeva še bolj kočljiva smo prejeli zelo malo dobrih feedbackov. 3/4 Zishinih preizkuševalcev se ni niti zahvalilo za prejete testerje, kaj šele odpisalo o izkušnji s čajem. Cilj je bil dobiti kvaliteten in objektiven opis o čaju (okus, vonj, priprava, itd), veliko pa je bilo takšnih odgovorov kot recimo, ta čaj je dober, ta je slab, ne pa tudi zakaj je dober in zakaj slab. Kaj je bilo tisto kar je pritegnilo in kaj tisto kar odbilo.

Skratka tudi povratne informacije, ki smo jih prejeli so bile skope in neutemeljene od vsaj polovice tistih, ki so nam odpisali. In ker za vsakim dežjem posije sonce, smo tudi mi dočakali nekaj dobrih odgovorov in z osebami, ki so nam posredovali dobre odgovore bomo nadaljevali z akcijo postani Zisha preizkuševalec, ostalim pa se zahavaljujemo za sodelovanje in vam želimo veliko užitkov ob pitju čaja.


Zishina preizkuševalka Lucija je napisala:

Zeliščni čaj Bad Weather: Sprva močan mentolov vonj. Ko ga prelijem s kropom, zavoham prijeten zeliščni vonj. Prvi okus je odličen. Ne zdi se mi prav poseben za k slabemu vremenu. Glede na ime sem pričakovala zasanjan okus, v resnici pa je osvežilen. Tudi hladen je neverjetno čudovit.

Zeleni čaj božič: Močan cimetov vonj, ostalih "vonjev božiča", kot so jabolko, pomaranča, grenivka, bergamotka, limona, med pa ni. Zaradi zelo kalnega izgleda sicer spominja na medico :) Čaj sicer zelo pogreni, tako topel kot hladen, kot da je preveč cimeta. Zeleni čaj sicer ni podoben temu. Seveda je to le moje mnenje, a okus mi ni prijeten.

Magic Moon: Nežen sadni vonj sprca, potem pa hitro zaznaš neko temno magičnost lune v tonih ali šipka ali divjih jagod, ne vem. Je čudovite jantarjeve barve, a za moj okus pregrenko. Sprva sem bila mnenja, da bo odličen za odžejanje kot hladen čaj, pa je tudi v tem primeru pregrenak. Roko na srce: če bi poskusila le ta čaj, se v čajnico ne bi več vrnila. Žal ima tudi ta slabo oceno.

Rooibos čaj vanilija: Že prvi vonj me navduši. Prelijem, malo posladim. Božanski vonj!! Kot da sem pri babici. Ali v savni. Komaj počakam tistih nekaj minutk, da se čajne lastnosti razvijejo v vodi. Naletim na težavo, da moram čaj 2x precediti, saj je veliko drobnih delčkov. Mislim da je filter pri tem skoraj obvezen. Oooo, cela kuhinja diši! Pa hodnik, stopnišče. Neverjetno! Okus: prijeten, mehak, zeliščni, tipičen za k zajtrku ali da priložimo kak piškot, ker je delno prazen okus. Ampak to je to! Odlično! Tudi hladen je odličen. Ima močno čisto barvo. Zelo navdušena.

Zishnina preizkuševalka Petra je napisala:

BAD WEATHER čaj se mi je zdel izredno posebnega okusa. Za razliko od večine zeliščnih čajev nima grenkega, "zeliščnega" okusa. Počutila sem se, kot bi pila raztopljene Bronhi bonbone. Pitje tega čaja je zanimiva izkušnja, a ga ne bi izbrala za vsakodnevno pitje.

ROOIBOS VANILIJA je prijetno dišeči čaj, prija pred spanjem.

MAGIC MOON na videz in po vonju deluje kot idealna mešanica sadne svežine in trpkosti čajev, a ob pitju malo razočara.

ZELENI MANGO pa me je zelo navdušil! Končno kvaliteten zeleni čaj, ki po okusu spominja na Zen Chai od Teekane. Je ravno prav sladek, aromatičen, osvežilen, enostavno božanski. Če se ga odločite dati v prodajo, bi ga z veseljem kupila.

Zishina preizkuševalka Petra je napisala:

Poslali ste mi zeleni čaj Dobro jutro in Sencha limona, črni Jagodna krema in Vulcano. Najbolj mi je bil všeč prvi, zeleni čaj Dobro jutro. Res dober, sladek okus, lepa barva pa še diši odlično. Že tako v vrečki izgleda zelo lepo zaradi pisanih barv, modri cvetki pa prav izstopajo!

S čajem Jagodna krema ste me zelo presenetili. Diši in okus ima kot prave jagode. Čaj je še posebno dober zdaj, pozimi, saj s kančkom mleka pričara pomirjajoč okus in ugodje. Skodelica je kar prehitro prazna.

Zeleni Sencha limona pa ima zelo osvežilen okus in čudovito barvo. Čajni listki se lepo razvijejo, koščki limone pa dajo značilen osvežujoč okus. Zelo mi je pomagal pred izpitom, saj tudi zaradi svoje svežine poživi.

Pri čaju Vulcano najprej nisem prepoznala vseh sestavin (majhne kroglice, zelen popek,...). Glede na čajne lističe in barvo napitka, mislim, da je črni čaj, vendar ga nisem našla na vaši spletni strani. Sprva sem bila tudi malo skeptična, saj nisem ravno ljubitelj raznih ''božičnih'' čajev z začimbami. Vendar moram priznati, da mi je ta bil všeč. Začimbe niso preveč agresivne, koščki sadja (jabolka in pomaranče?) pa še malo omilijo in dodajo sladek okus. Dober je tudi po obilnem (nedeljskem) kosilu.

Zishnina preizkuševalka Ljubica je napisala:

Rooibos čaj vanilija: vonj čaja zanimiv, pritegne, kuhan čaj-sladkan- okusen, diši, mogoče bi dodala še malo okusa vanilije nesladkan- močen okus rooibosa, tudi tukaj bi dodala okus vanilije,

Zeleni Božični čaj, -super vonj, takoj pričara vzdušje praznika, sladkan- okus-dober, nesladkan-okus čudovit, Meni osebno najboljši od teh 4 vzorcev.

China high grade, king of pu-earth vonj spominja na zemljo kuhan čaj nesladkan- okus, malce nenavaden, vendar prijeten, okus po zemlji, ravno tako vonj precej nenavaden, za koga lahko odbijajoč sladkan- sladilo doda močnejši okus po zemlji

sadni čaj Fireplace-dober vonj, sladkan-dober sladkast okus, lep vonj nesladkan-dober okus, dober vonj, okus cimeta Tudi ta mi je bil zelo všeč.

Zishina preizkuševalka Sasha pa je napisala:

1. Sem poskusila vse čaje in lahko rečem, da je za lepo jutro in dober dan bil najboljši črni čaj z jagodno kremo. Zelo lep, močan okus, odlično sorazmerje sestavin in pozitiven vpliv na počutje. Za vsakega, ki si želi malenkost več od dneva, za vsakega, ki si želi "me time" v dnevu- priporočam. Nesladkan je super.

2. Naslednji je bil zeleni čaj z limono, in je bil odličen detoks čaj, osvežilen in ponuja poln energije... zelo aromatičen vonj ki ti polepša dan. Privoščili smo si ga kar nekajkrat v dnevu. Nesladkan je super. Zeleni čaj je poln antioksidansov, odličen pripomoček proti staranju in z velikim drenažnim učinkom za lažje počutje. Zelo lahek in hkrati igriv okus.

3. Navadni črni čaj, katerega sem dobila je bil izredno enostaven in za ljubitelje pravih čajev je verjetno najboljša opcija. Nima nobenih dodatnih obremenitev z drugimi okusi, ponuja močno aromo, čistost in iskrenost v sestavinah, je pa vedno odlična opcija za ljudi, ki radi grejo na konkretno stvar: črni čaj. zbujanje. koncentracija. energija. Tega čajčka smo prvega spili. Sledila sta mu črni čaj z jagodno kremo in zeleni čaj z limono.

4. Črni čaj Vulcano, je pa z najslabšim okusom in učinkom. Na začetku sicer aroma preseneti, odlično zgleda v šalici, estetika čaja je odlična vendar je tako mehek in dejansko okus tako hitro zbledi, da mu ime vulcano nekako tudi ustreza. Hitra erupcija na začetku, potem pa samo pepel. Za začetnike bo mogoče še kar šel v prodajo, ni pa zadovoljiva opcija za ljubitelje pravih čajev.


Nazaj na seznam
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 40eur.

Hitra dostava

Dostavna služba GLS, s katero sodelujemo, skrbi da vaša naročila pridejo do vas kar najhitreje.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.