0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Čajna zabava si lahko privoščijo vsi ljubitelji čajev

Čajna zabava si lahko privoščijo vsi ljubitelji čajev

Čajna zabava ni, kot bi večina mislila, namenjena le deklicam in dečkom, lahko si jo privoščite tudi sami.

Tovrstna tradicija pitja čaja po svetu sicer počasi upada, saj si zaradi časovnih omejitev in prenatrpanega urnika, ne vzamemo časa zanjo. Pomislite, zakaj nebi prijateljev namesto na večerjo povabili na skodelico ali dve čaja ter poklepetali z njimi? 

Priprave na čajno zabavo

Tovrstne zabave so namenjene manjših številom gostov, saj se v večini primerov ustvari bolj intimno vzdušje. Glede na število gostov se odločite, ali boste pripravili posebno mizo s čaji ali boste čaje ponujali na mizi, za katero sedite z gosti. Ne glede na to, kje boste ponujali čaje, ne pozabite na dodatke k čajem – sladkor, med, limona, mleko in podobno. Ponudite tudi več različnih vrst čaja, da boste ugodili okusu vseh gostov. Na čajni zabavi ne pretiravajte s postrežbo hrane, saj vaši gosti niso povabljeni na kosilo ali večerjo. Pripravite manjše sendviče, čajno pecivo, sadje ali kolačke. 

Izbira primernega čaja

Težko je reči, katero vrsto čaja izbrati, da boste ugodili okusu vsem gostom. Najbolje je, da se predhodno pozanimate, kaj imajo radi vaši gosti ali pa pripravite vsaj en čaj vsake vrste. Lahko si tudi privoščite malo eksperimentiranja in pripravite na primer Mate čaj, o katerem smo tudi že govorili. Čajem lahko dodate tudi kakšno kapljico alkohola. Pripravite čajno zabavo, povabite svoje najbližje prijatelje in se pozabavajte na nekoliko drugačen način. Mi vam zagotavljamo, da vam ne bo žal. 

Izbor čajev za čajno zabavo 


Nazaj na seznam
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 40eur.

Hitra dostava

Dostavna služba GLS, s katero sodelujemo, skrbi da vaša naročila pridejo do vas kar najhitreje.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.