0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Cvetoči čaji, skrivnost čajnega užitka

Cvetoči čaji, skrivnost čajnega užitka

Osupljiva lepota cvetočega čaja vas popelje na čarobno doživetje, ki bo pobožalo vse vaše čute.

Ko odprete škatlo s cvetočim čajem, veste, da vas čaka nepozabna izkušnja. Slikoviti čajni zavojčki v svojem srcu skrivajo še nenapisane zgodbe, v katerih se harmonično združujejo nežni cvetovi in čajni lističi. Njihova umetelna lepota pripoveduje o skrbni pridelavi čaja in mojstrski izdelavi čajnih kroglic. 

Ročno spletena ljubezen do čaja

Pridelava cvetočih čajev se prične zgodaj spomladi. Obiralci čaja ročno oberejo čajne popke, ki so še vedno mladi in zaprti. V njih se skrivajo čajni lističi pomladno zelene barve, prekriti z belimi žametnimi nitkami. Skrbno obrani popki in lističi nadaljujejo svojo pot skozi proces selekcije, kjer usposobljeni delavci izberejo samo najfinejše lističe in popke.

Usoda čajnih lističev in popkov se od tu najprej razlikuje glede na njihov končni namen. Nekateri čaji odležijo nekaj dni med plastmi dehtečih cvetov jasmina, lilij, krizantem ali drugega cvetja, ki čaj navdihnejo s prefinjeno cvetlično aromo. Drugi čaji gredo takoj v spretne roke umetnikov, ki oblikujejo cvetoče čaje.

Izbrane cvetove najlepšega cvetja položijo v sredico, ki jo obdajo z najfinejšimi čajnimi listi zelenega, belega ali oolong čaja. Ročno jih zvežejo v čvrste kroglice, ki jih počasi posušijo in zapakirajo. Cvetoči čaji potem samo čakajo, da se ponovno prebudijo v vašem čajniku in razprejo svoje cvetove.

Blooming secret

Podarite sebi ali svojim najbližjim čaroben čajni užitek. Cvetoči čaji Blooming secret v svoji ekskluzivni ponudbi združujejo lističe pravega bio čaja, ki so ročno spleteni s skrbno izbranimi cvetovi najlepšega cvetja. Izbirate lahko med naslednjimi čajnimi cvetovi:

Skrivnost ljubezni
Skrivnost ravnovesja
Skrivnost bogastva
Skrivnost čiste energije
Skrivnost večne mladosti
Cvetoči čaj Jasmin

Priprava cvetočega čaja

Za popolno doživetje cvetočih čajev uporabite stekleni čajnik, ki vam bo omogočil nemoten užitek v pogledu na nežno razpirajoče se čajne cvetove. V čajnik nalijte 3-4 dl vroče vode in vanjo položite eno čajno kroglico. Čajni cvet pustite v vodi 5-10 minut. Uživajte v slehernem požirku, vse ostalo je čarovnija ...

Eno čajno kroglico lahko uporabite trikrat, tako da jo še isti dan ponovno prelijete z vročo vodo.


Nazaj na seznam
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 40eur.

Hitra dostava

Dostavna služba GLS, s katero sodelujemo, skrbi da vaša naročila pridejo do vas kar najhitreje.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.