0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke
Južnoameriški zeliščni čaj Lapacho, čudež narave

Južnoameriški zeliščni čaj Lapacho, čudež narave

Južnoameriški zeliščni čaj Lapacho pridobijo z mletjem lubja zimzelenega roza Lapacho drevesa (Tabebuia impetiginosa) in se že stoletja uporablja v zeliščni medicini v Južni in Srednji Ameriki.

Južnoameriški zeliščni čaj Lapacho pridobijo z mletjem lubja zimzelenega roza Lapacho drevesa (Tabebuia impetiginosa) in se že stoletja uporablja v zeliščni medicini v Južni in Srednji Ameriki. Lubju drevesa avtohtona ljudstva teh področji pripisujejo različne pozitivne antimikrobne, antivirusne in protiglivične lastnosti. 

Lapacho vsebuje dve pomembni sestavini (lapachol in beta-lapachon). Prav tako pa je lapacho čaj tudi zelo močan antioksidant.

V latinski ameriki so opravili že številne raziskave, s katerimi so potrdili učinke lapacho lubja in odkrili številne nove. Nezaželenih učinkov lapacho čaj načeloma ne povzroča razen, če se nepravilno pripravi ali prekomerno uživa.

Pri uživanju lapacho čaja je potrebno paziti, da napitka ne pijemo neprekinjeno več kot 6 tednov (največ 1 liter na dan), uživanje pa se povsem odsvetuje nosečnicam. Za pripravo enega litra čaja potrebujemo 2 čajni žlički lapacho čaja. Napitek kuhamo približno 5 minut in ga pred zaužitjem pustimo stati dodatnih 15 minut, da se malce ohladi.

Preglejte našo ponudbo Lapacho čajev.
Nazaj na seznam
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 40eur.

Hitra dostava

Dostavna služba GLS, s katero sodelujemo, skrbi da vaša naročila pridejo do vas kar najhitreje.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.