0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Formosa Jade Dong Ding

Oolong čaji

Oolong čaji
Formosa Jade Dong Ding
Jade Dong Ding je srednje fermentiran in pražen čaj z bogatim, kompleksnim in robustnim značajem. Prvi preliv čajnih lističev bo razvil pisano paleto okusov, ki spominjajo na pečeno zelenjavo, borov gozdiček in dimljenost. Ko naredite prvi požirek pa bo v ustih razvil okus po praženi koruzi, oreščkasto sadno noto in rahlo pikantnostjo, ki jo bo zaokrožila nežna trpkost čaja.
Preberi več
Količina
12-15 g/l
Temperatura
75-85°C
Čas
1-5 min
8.00€
Na zalogi

Vzorec

Ob vsakem naročilu lahko v košarico oddate 3 vzorčke čaja brezplačno. Preberi več

Informacije o čaju 

Oolong čaj formosa Jade Dong Ding

Čaj Jade Dong Ding pridelujejo v vasici Yonglong ob vznožju gore Dong Ding. Yonglong je znan po svoji bogati prsti, ki daje čaju Dong Ding tako edinstven in bogat okus, poleg tega pa je na tem področju največ izkušenih obiralcev in pridelovalcev čaja. Jade Dong Ding iz teh čajnih vrtov pobira nagrade v prestižnih čajnih tekmovanjih in je uvrščen med najbolj kvalitetne oolong čaje na svetu. Jade Dong Ding je srednje fermentiran in pražen čaj z bogatim, kompleksnim in robustnim značajem. Prvi preliv čajnih lističev bo razvil pisano paleto okusov, ki spominjajo na pečeno zelenjavo, borov gozdiček in dimljenost. Ko naredite prvi požirek pa bo v ustih razvil okus po praženi koruzi, oreščkasto sadno noto in rahlo pikantnostjo, ki jo bo zaokrožila nežna trpkost čaja.

Sestavine

Zeleni Oolong čaj Formosa

Priprava

Kot pri podobnih čajih, tudi za tega velja pravilo zmerne uporabe in doziranja. Listi se namreč postopoma odvijajo in vam s tem nudijo dolgotrajen užitek tudi do 5 krat. Za pripravo ene skodelice čaja potrebujete približno eno čajno žličko čaja. Priporočena temperatura vode je od 75°C do 85°C, čas priprave od ene do pet minuti. Liste lahko prelijete tudi do 5 krat, pri čemer upoštevajte, da mora vsak preliv stati nekoliko dlje.
Poreklo Tajvan Formosa
Priprava 12-15 g/l, 75-85°C, 1-5 min
Oolong čaji Naravni oolong čaji
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 30eur.

Hitra dostava

Naročila oddana do 12. ure vam pošljemo še isti dan, da jih lahko vi prejmete naslednji dan.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.