0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Fukuoka Sencha BIO

Zeleni čaji

Zeleni čaji
Fukuoka Sencha BIO
Japan Sencha Fukuoka BIO proizveden v Fukuoka regiji in je znan po svoji svetlo zeleni barvi, močnemu vonju in izraziti sladkosti. Po dolgem obdobju mirovanja so spomladanske poljščine obogatene s hranili, predvsem aminokislinami in katehini, ki izboljšujejo okus in aromo čaja. Japan Sencha Fukuoka je znan po svoji občutljivi sladkosti, blagi grenkobi in prijetni cvetlični aromi. Pravi dragulj med ljubitelji čaja.
Preberi več
Količina
12-15 g/l
Temperatura
70-80°C
Čas
0,5-1 min
6.00€
Ni na zalogi

Nekaj besed o čaju

Zeleni čaj Japan Sencha Fukuoka BIO

Japan Sencha Fukuoka BIO proizveden v Fukuoka regiji in je znan po svoji svetlo zeleni barvi, močnemu vonju in izraziti sladkosti. Po dolgem obdobju mirovanja so spomladanske poljščine obogatene s hranili, predvsem aminokislinami in katehini, ki izboljšujejo okus in aromo čaja. Japan Sencha Fukuoka je znan po svoji občutljivi sladkosti, blagi grenkobi in prijetni cvetlični aromi. Pravi dragulj med ljubitelji čaja. Fukuoka je regija na Japonskem, ki se nahaja na severni obali Kyushu, najjužneje od štirih največjih japonskih otokov. Fukuoka je veliko industrijsko območjo in je obrobljen z Kumamoto na jugu in Saga na zahodu; obe regiji pa sta prav tako pomembni regije za proizvodnjo čaja. Podnebje v Fukuoka ima dobro opredeljene letne čase, z blagimi zimami in vročimi, vlažnimi poletji, ter tako pogoje za proizvodnjo najkvalitetnejših zelenih Japonskih čajev.

Sestavine

Zeleni čaj Sencha

Priprava

Za pripravo ene skodelice čaja (volumna 300ml) potrebujete približno eno do dve čajni žlički čaja Japan Sencha Fukuoka BIO. Čaj prelijte z vodo temperature od 70°C do 80°C. Po 30 sekundah lahko odmaknete lističe saj je čaj gotov. Čajne lističe pa lahko prelijete še enkrat, vendar tokrat pustite namakati dlje časa, vsaj 40 do 50 sekund.

Poreklo Japonska
Priprava 12-15 g/l, 70-80°C, 0,5-1 min
Zeleni čaji BIO zeleni čaji
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 30eur.

Hitra dostava

Naročila oddana do 12. ure vam pošljemo še isti dan, da jih lahko vi prejmete naslednji dan.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.