0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Fukuoka Sencha BIO

Zeleni čaji
Koda izdelka: 21550

Zeleni čaji
Fukuoka Sencha BIO
Koda izdelka: 21550
Japan Sencha Fukuoka BIO proizveden v Fukuoka regiji in je znan po svoji svetlo zeleni barvi, močnemu vonju in izraziti sladkosti. Po dolgem obdobju mirovanja so spomladanske poljščine obogatene s hranili, predvsem aminokislinami in katehini, ki izboljšujejo okus in aromo čaja. Japan Sencha Fukuoka je znan po svoji občutljivi sladkosti, blagi grenkobi in prijetni cvetlični aromi. Pravi dragulj med ljubitelji čaja.
Preberi več
6,50€
Na zalogi
Doziranje
Doziranje
3-4 g
Temperatura
Temperatura
70-80°C
Čas
Čas
1,5-2 min
Volumen
Volumen
2 dcl
Kdaj pijemo
Kdaj pijemo
Dopoldan

Informacije o čaju

Zeleni čaj Japan Sencha Fukuoka BIO

Japan Sencha Fukuoka BIO proizveden v Fukuoka regiji in je znan po svoji svetlo zeleni barvi, močnemu vonju in izraziti sladkosti. Po dolgem obdobju mirovanja so spomladanske poljščine obogatene s hranili, predvsem aminokislinami in katehini, ki izboljšujejo okus in aromo čaja. Japan Sencha Fukuoka je znan po svoji občutljivi sladkosti, blagi grenkobi in prijetni cvetlični aromi. Pravi dragulj med ljubitelji čaja. Fukuoka je regija na Japonskem, ki se nahaja na severni obali Kyushu, najjužneje od štirih največjih japonskih otokov. Fukuoka je veliko industrijsko območjo in je obrobljen s Kumamoto na jugu in Saga na zahodu; obe regiji pa sta prav tako pomembni regije za proizvodnjo čaja. Podnebje v Fukuoka ima dobro opredeljene letne čase, z blagimi zimami in vročimi, vlažnimi poletji, ter tako pogoje za proizvodnjo najkvalitetnejših zelenih Japonskih čajev.

Sestavine

Zeleni čaj Sencha BIO

Priprava

Za pripravo ene skodelice čaja (volumna 300ml) potrebujete približno eno do dve čajni žlički čaja Japan Sencha Fukuoka BIO. Čaj prelijte z vodo temperature od 70°C do 80°C. Po 30 sekundah lahko odmaknete lističe saj je čaj gotov. Čajne lističe pa lahko prelijete še enkrat, vendar tokrat pustite namakati dlje časa, vsaj 40 do 50 sekund.

Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 40eur.

Hitra dostava

Dostavna služba GLS, s katero sodelujemo, skrbi da vaša naročila pridejo do vas kar najhitreje.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.