0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Japan Asamushi Sencha BIO

Zeleni čaji

Zeleni čaji
Japan Asamushi Sencha BIO
Zelo kakovosten zeleni čaj Asamushi ali rahlo parjen čaj ohranja karakter klasičnega zelenega čaja z dolgimi, vitkimi in lepo oblikovanimi lističi. V skodelici bo čaj žadasto do zlato zelene barve in se precej razlikuje od čajev Fukamushi, ki dajo bolj intenzivno zeleno barvo, saj so bolj obdelani na pari.
Preberi več
Količina
10-12 g/l
Temperatura
60-70°C
Čas
0,5-1 min
29.90€
Na zalogi

Informacije o čaju

Japonski čaj Japan Asamushi Sencha

Zelo kakovosten zeleni čaj Asamushi ali rahlo parjen čaj ohranja karakter klasičnega zelenega čaja z dolgimi, vitkimi in lepo oblikovanimi lističi. V skodelici bo čaj žadasto do zlato zelene barve in se precej razlikuje od čajev Fukamushi, ki dajo bolj intenzivno zeleno barvo, saj so bolj obdelani na pari.   Asamushi je tudi najbolj občutljiva vrsta Senche. Nežna narava čaja in kompleksnost okusa zahtevata kristalno čisto in mehkejšo vodo, kot tudi točno odmerjen čas prelivanja lističev ter natančno temperaturo. Asamushi je tradicionalna japonska metoda pridelave čaja. Pri tej metodi čaj parijo od 20 do 60 sekund. Asamushi čaj je aromatičen in ohranja sladko aromo in okus. 

Priprava

Za pripravo ene skodelice (250ml) Japan Asamushi Sencha BIO čaja potrebujemo približno eno čajno žličko čaja (2-3g). V skodelico s čajem vlijemo vročo vodo (od 60°C do 70°C) in pustimo da se čaj namaka 30-60 sekund. Čaj lahko potem prelijete še 3 krat, sami pa določite čas namakanja. Eni pustijo čaj za ostale prelive več časa, drugi pa ostale prelive namakajo manj časa, kot prvega. Količina: 100g

Poreklo Japonska
Priprava 10-12 g/l, 60-70°C, 0,5-1 min
Zeleni čaji BIO zeleni čaji
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 30eur.

Hitra dostava

Naročila oddana do 12. ure vam pošljemo še isti dan, da jih lahko vi prejmete naslednji dan.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.