0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Kenija GFOP Marynin

Črni čaji

Črni čaji
Kenija GFOP Marynin
Ta odličen kenijski čaj vam bo v ustih razvil festival okusov. Suha in rahlo pekoča nota, bo v skodelici dala nekoliko bolj bledo barvo kot nekateri drugi črni čaji, na koncu pa vas bo očaral dimljen okus po zemlji, kar je tipično za afriške čaje iz te regije.
Preberi več
Količina
12-15 g/l
Temperatura
90-100°C
Čas
3-4 min
4.00€
Na zalogi

Vzorec

Ob vsakem naročilu lahko v košarico oddate 3 vzorčke čaja brezplačno. Preberi več

Informacije o čaju 

Črni čaj Kenija GFOP Marinyn

Marynin se nahaja v območju Ekvatorja in je odraz, da lahko tudi revna država proizvede in izvozi dobre izdelke. Čajni vrt Marynin leži ob vznožju gore Mount Kenija, ki je druga najvišja gora v Afriki. Pokrajino krasijo vulkanske lepote, ki postopoma prehajajo v deževni gozd in nazobčane ledeniške vrhove. V Afriki je obiranje čajevcev pretežno moško delo. Ta odličen kenijski čaj vam bo v ustih razvil festival okusov. Suha in rahlo pekoča nota, bo v skodelici dala nekoliko bolj bledo barvo kot nekateri drugi črni čaji, na koncu pa vas bo očaral dimljen okus po zemlji, kar je tipično za afriške čaje iz te regije. Čaj je idealen za pitje zjutraj in vam bo pričaral pravi angleški zajtrk. Kenijske čaje nižje kvalitete, kot je Kenija GFOP Marynin, uporabljajo v mešanicah za slavne angleške mešanice čaja.

Sestavine

Črni čaj Kenija Marynin

Priprava

Za pripravo ene skodelice čaja potrebujete približno 1 do 2 čajni žlički čaja Kenija GFOP Marynin. Prelijte ju z vrelo vodo, lahko pa tudi počakate nekaj trenutkov, da se temperatura rahlo zniža. Po 3 do 4 minutah je čaj gotov. Če ste lističe prvič prelili za krajši čas, lahko poskusite s še enim malce dlje trajajočim prelivom.

Poreklo Kenija
Priprava 12-15 g/l, 90-100°C, 3-4 min
Črni čaji Naravni črni čaji
Brezplačna poštnina

Bi se radi izognili stroškom poštnine? Izdelke vam dostavimo brezplačno ob nakupu nad 30eur.

Hitra dostava

Naročila oddana do 12. ure vam pošljemo še isti dan, da jih lahko vi prejmete naslednji dan.

14-dnevna garancija

Če z našimi izdelki ne boste zadovoljni, nam jih pošljite nazaj, mi pa vam vrnemo denar.

Možnosti plačevanja

Nudimo možnosti plačila po povzetju, po predračunu, s PayPalom in plačilnimi karticami.